Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας: Η Λαική Συνέλευση καταφέρνει την μη πλ ηρωμή των χαρατσιών και την νομική/τεχνική κάλυψη απο τον Δήμο.

Την Τετάρτη, 9 / 11, 150-200 κάτοικοι του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έκαναν παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο που είχε ως μοναδικό θέμα τη στάση του δήμου απέναντι στο χαράτσι της ΔΕΗ. Οι δημότες κατάφεραν με την παρέμβασή τους αυτή να πιέσουν το ΔΣ να δεχτεί να τους παρέχει κοινωνική, πολιτική, νομική και τεχνική κάλυψη για τις περιπτώσεις της διακοπής ρεύματος λόγω του χαρατσιού. Όπως το διατυπώνουν οι ίδιοι:

"Ύστερα από πολλές πιέσεις από τη λαϊκή συνέλευση στο δημοτικό συμβούλιο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και ο δικός μας δήμος προστίθεται στη λίστα των δήμων "δεν πληρώνω".. Ύστερα από πιέσεις πετύχαμε την πολίτικη, νομική και τεχνική στήριξη του δήμου απέναντι στους πολίτες που δεν πληρώνουν το παράνομο χαράτσι.. Συγχαρητήρια σε όσους ήταν εκεί και έδωσαν τη μάχη. Σε όσους δεν ήρθαν έχουμε να πούμε ότι έμπρακτα σήμερα αποδείξαμε πως όταν ο λαός θέλει κάτι κανένας δε στέκεται εμπόδιο. Τους προσκαλούμε πλέον να έρθουν να παλέψουν μαζί μας για μια πιο ανθρωπινή κοινωνία. "

(Οι φωτογραφίες είναι απο την κατάληψη χωρου σε αίθουσα στο δημαρχείο που θα εκπροσωπεί την Λαική Συνέλευση απο εδώ και στο εξής)

Advertisements