Συναυλίες και Εκδηλώσεις στην “Λαμπηδόνα” Κοινωνικό-Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα

Εκδηλώσεις:

Λαμπηδόνα Άλσος Αγ.Τριάδας

Πέμπτη 22/12 στις 7μμ Καφενείο

Παρασκευή 23/12 στις 9μμ Συναυλία Mandrakoukos (drum & beat electric jazz)

Σάββατο 24/12 στις 10πμ Συνάντηση για Κάλαντα υποστήριξης στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας και στις 11πμ Καφενείο

Η ηρωική απεργία των εργαζόμενων στην ελληνική χαλυβουργία, έχει ήδη ξεσηκώσει ένα πολύ μεγάλο και πολύμορφο κύμα εκδηλώσεων αλληλεγγύης στον αγώνα από όλη την κοινωνία.
Το Κοινωνικό Πολιτιστικό κέντρο Βύρωνα συνεχίζει, έπειτα απο την επιτυχημένη εκδήλωση – συζήτηση αλληλεγγύης, την προσπάθεια να συνδράμει στον αγώνα των εργαζόμενων στην ελληνική χαλυβουργία και οργανώνει ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
Στις 24 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο μαζευόμαστε στις 10 το πρωί μπροστά απο την Λαμπηδόνα, μαζί με τα μουσικά μας όργανα και λέμε τα κάλαντα για τους χαλυβουργους σε ολη τη γειτονιά του Βύρωνα .
Τα χρήματα και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στο απεργιακό ταμείο των εργαζόμενων στην ελληνική χαλυβουργία.

Τετάρτη 28/12 στις 9μμ Συναυλία (modern jazz και αυτοσχεδιασμοί)

Πέμπτη 29/12 στις 7μμ Χαριστικό και ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων και παιχνιδιών. Συζλητηση για το πρόγραμμα των βιβλιοπαρουσιάσεων και των λογοτεχνικών βραδιών του Γενάρη

http://politistikokentrovirona.blogspot.com/

Advertisements