Συνάντηση των Συνελεύσεων γειτονιάς της Αθήνας και Αττικής

14/01/2012 Πανεπιστημιακή σχολή της Παντείου

Η Λαϊκές Συνελεύσεις από τις γειτονιές της Αθήνας διοργάνωσαν κοινή συνάντηση το Σάββατο 14 Γενάρη, στις 4 μ.μ. στο Πάντειο.

Η μεγάλη προσέλευση των Συνελεύσεων γειτονιάς της Αθήνας και Αττικής, πρωτοβουλιών και επιτροπών κατοίκων στη συνάντηση για μια κοινή εκδήλωση, απάντησε καταρχάς στην ανάγκη αυτής της πρώτης συνάντησης για γνωριμία των αγωνιζόμενων ανθρώπων, την ανταλλαγή εμπειριών και αποτίμηση των δράσεων της κάθε συνέλευσης.

Μέσα από την αυτοπαρουσίαση των τοπικών συνελεύσεων και τη μεταξύ μας συζήτηση, προεκυψαν τα απαραίτητα συμπεράσματα για τη συνέχιση και την ποιοτική αναβάθμιση του αγώνα και ορίστηκε η επόμενη συνάντηση για τις 11/02/2012.

Advertisements

2 comments on “Συνάντηση των Συνελεύσεων γειτονιάς της Αθήνας και Αττικής

  1. Pingback: Συνάντηση των Συνελεύσεων γειτονιάς της Αθήνας και Αττικής (14-01-2012 / Πάντειος)-Επόμενη Συνάντηση: 11/02/2012. | Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα

  2. Ενθαρυντική όντως η πρώτη συνάντηση.Ομως ας προβληματιστούμε μήπως χρειάζεται να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις από το να είναι κεντρικό θέμα μας το χαράτσι.Οχι ότι δεν χρειάζεται και αυτό αλλά υπάρχουν ζητήματα της “κεντρικής πολιτικής σκηνής”που ενώ εμείς οι ίδιοι υποστηρίζουμε ότι παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας τα αφήνουμε να τα χειριστούν οι επαγγελματίες πολιτικοί και δεν ασχολούμαστε με αυτά.Γιατί?

Comments are closed.