Κάλεσμα για 1η συντονιστική συνέλευση στη Νομική σχολή Αθηνών

23/02/2012 στις 19.00 μ.μ

-Συνέλευση για δράσεις ενάντια στα χαράτσια Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου – Ζωγράφου

Συναγωνιστές- συναγωνίστριες,

Η Συνέλευση για δράσεις ενάντια στα χαράτσια Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου – Ζωγράφου μετά από μια σειρά κινητοποιήσεων στις γειτονιές μας, στον εργολάβο που αναλαμβάνει τις διακοπές ρεύματος, στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Παγκρατίου και στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην Αριστείδου 5-7, παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει συνελεύσεις και συλλογικότητες κατοίκων ώστε να συντονίσουμε τη δράση μας ενάντια στα χαράτσια και τους εκβιασμούς τους.
Συγκεκριμένα, σας καλούμε να πραγματοποιήσουμε από κοινού μια 1η συντονιστική συνέλευση στη Νομική σχολή Αθηνών την Πέμπτη 23 Φλεβάρη στις 19.00 μ.μ.


Εμείς σαν συνέλευση στην τελευταία μας συνάντηση, την Τετάρτη 15/2, συζητήσαμε και προκρίναμε μια τέτοια συνέλευση καταρχήν να διαπραγματευτεί την διοργάνωση μιας μέρας συντονισμένων και ταυτόχρονων παρεμβάσεων – καταλήψεων στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ που βρίσκονται στις γειτονιές μας (μέσα στον μήνα Μάρτιο) ως μια αναβαθμισμένη μορφή κινητοποίησης που μπορεί να παράγει και αντίστοιχα αποτελέσματα. Επίσης, θεωρούμε μια τέτοια κινητοποίηση ως μια καλή αφορμή ώστε να παρθούν και άλλες πρωτοβουλίες που δεν θα αφορούν αποκλειστικά τα εδάφη των γειτονιών μας αλλά θα έχουν κεντρικό χαρακτήρα και μορφή.
Στη συντονιστική συνέλευση αυτή επιθυμούμε να ακουστούν οι απόψεις και οι αποφάσεις όλων των συνελεύσεων. Παρακαλούμε όποια συνέλευση ή συλλογικότητα θεωρεί πως στην λίστα αποστολής του mail αυτού δεν συμπεριλαμβάνεται κάποια συνέλευση, να το προωθήσει η ίδια.
Για τις δράσεις της συνέλευσής μας μπορείτε να επισκεφτείτε το blog μας http://syneleysigiadraseisenantiastaxaratsiavpk.squat.gr/

ΥΓ.Αν επιθυμείτε να ενημερώσουμε τη συνέλευσή σας αυτοπροσώπως, επικοινωνήστε στο mail μας ή και στο τηλέφωνο της συνέλευσής μας 6983475657.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς