Όλοι/ες στην στην πορεία αλληλεγγύης στον αγώνα στη Χαλκιδική στα Προπύλαια στις 18.00

Μετά και τα σημερινά γεγονότα με την αστυνομοκρατία και την ομηρία των συντρόφων στην κατειλημμένη Πρυτανεία, επιβάλλεται η παρουσία όλων μας στην πορεία για την υπεράσπιση του αγώνα στη Χαλκιδική ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, συνδέοντας τον στην πράξη με τον αγώνα των συντρόφων απεργών πείνας.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΟΞΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Παρατείθεται το κάλεσμα από την κατάληψη Πρυτανείας:

Η απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων αφορά όλα τα κοινωνικά κομμάτια που αγωνίζονται. Τους μαθητές στη Λάρισα που διώκονταν με τον αντιτρομοκρατικό για τη συμμετοχή τους στην εξέγερση τον Δεκέμβρη του 2008. Τους εκατοντάδες διαδηλωτές των τελευταίων χρόνων που βρίσκονται σε δικαστική ομηρία βάσει του κουκουλονόμου. Τους κατοίκους στις Σκουριές που αγωνίζονται με κάθε μέσο ενάντια στην καταστροφή του τόπου τους και διώκονται με τον νόμο περί “εγκληματικής οργάνωσης”  και βάσει υποτιθέμενων στοιχείων DNA.

Η απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων αφορά όλους τους προλετάριους. Γιατί το καθεστώς έκτακτης ανάγκης υπάρχει για να επιβληθεί η βίαιη φτωχοποίηση της κοινωνίας, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι απολύσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις. Για να μεταφερθεί το κόστος της κρίσης στην εργατική τάξη, τους ανέργους, στα λαϊκά στρώματα.

ΠΟΡΕΙΑ

ενάντια στην καταστροφική επένδυση της Eldorado Gold και του Μπόμπολα στη βορειοανατολική Χαλκιδική. Ενάντια στο σύγχρονο καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

Πέμπτη 16 Απρίλη, Προπύλαια, 6 μ.μ.